JudoMania > > Tyv overfaller tidligere landslagsutøver i judo (prøver i alle fall)

Tyv overfaller tidligere landslagsutøver i judo (prøver i alle fall)

Sist oppdatert 21.03.2023.

Jeg har ofte lurt på hvorfor i alle dager noen i det hele tatt tør å overfalle noen som helst. Det er stadig flere som enten har trent eller trener en kampsport, og de fleste av disse utøverne vil være i stand til å gjøre betraktelig motstand og kanskje til og med bruke ferdighetene sine i selvforsvar. Det fikk også en 20 år gammel mann erfare da han forsøkte å angripe 36 år gamle Josh Henges.

Josh Henges har tidligere vært en del av det amerikanske landslaget i judo, og han har mer eller mindre vært på judotreninger hele sitt liv. I videoen nedenfor kan dere se Henges som demonstrerer tai-otoshi på en bjj-trening.

Josh Henges demonstrerer tai-otoshi for bjj-utøvere.

Selv om Josh Henges ikke konkurrerer var det relativt enkelt for ham å kaste overfallsmannen i bakken og holde ham fast. Henges brukte AirPods for å ringe politiet, og det hele løste seg uten at noen av de involverte fikk noen særlige skader.

Henges jobber for å hjelpe hjemløse og andre som har falt utenfor samfunnet, så han uttalte i etterkant av hendelsen at han ikke bærer nag eller har sint på vedkommende som forsøkte å overfalle ham. 20-åringen har også uttalt at han angrer på det han gjorde.

Kilder

Hold deg oppdatert med én e-post fra meg i måneden!

Jeg spammer ikke! Det kommer kun én e-post hver måned.

Hva mener du? Skriv en kommentar her:

0:00
0:00