Om meg

Sist oppdatert 14.11.2020.

Hei, jeg heter Arne og er opptatt av politikk, samfunn, sosiale medier, teknologi og aktuelle saker. Lektor med tilleggsutdanning og (selv)ironisk distanse.

Jeg har trent judo siden 1983. På disse sidene har jeg lyst til å dele stort og smått om det jeg har lært ved å trene judo i 38 år.

I september 1983 begynte jeg på judo. Noen venner hadde nettopp begynt å trene i Drammen Judo Club, og de spurte om jeg ville være med. Det ville jeg, og det ble starten på en livsvarig forhold. 18. desember 1989 graderte jeg meg til 1. dan, og jeg var da blant de aller yngste i Norge med svart belte i judo.

Hvem er du?

Det er spennende å høre fra dere som leser disse sidene. JudoMania er kanskje ikke den mest besøkte siden, men et snitt på 500 besøk om dagen er ikke så verst for en nettside om judo – skrevet på norsk!

Her er noe jeg lurer på: Hvorfor begynte du med judo? Har du trent lenge? Kanskje du kunne fortelle litt om historien rundt at akkurat du begynte med judo?

Tusen takk for alle innspill, både positive og kontruktive! Jeg lever etter prinsippet om at den som anser seg som ferdig utdannet, er ikke utdannet, men ferdig.

– Arne

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]