JudoMania > > Strength and Conditioning for Judo

Strength and Conditioning for Judo

Strength and Conditioning for Judo er skrevet av Andy Burns og Mike Callan. Andy Burns har konkurrert for det britiske landslaget i vektklassen inntil 90 kg, og han har vært styrke- og otholdenhetstrener for det walisiske landslaget i judo. Mike Callan er ansatt av den europeiske judounionen som ansvarlig didaktisk og forskningsmessig utvikling. Han har i tillegg flere utmerkelser og høye posisjoner i internasjonal judo – spesielt når det gjelder forskning, utvikling og utdanning. Alt dette betyr med andre ord at forfatterne av boka har greie på det de skriver om.

Boka inneholder kravsanalyser, styrketreningsprogram, beskrivelser av øvelser og teoretisk bakgrunn for forslagene forfatterne kommer med. Dette er rett og slett et fullverdig opplegg for alt som har med den fysiske treningen til en judoutøver å gjøre.

Jeg har tidligere gitt en omtale av Neil Adams Olympic Judo og David Mitchells Fighting Fit, og denne boka er langt mer moderne, teoretisk fundert og bedre som et utgangspunkt for å lage seriøse og gode treningsprogram.

Strength and Conditioning for Judo
Fakta
Forfatter: Andy Burns og Mike Callan
Forlag: The Cronwood Press
År: 2017
Fakta og teori
Teknikk og trening
Bilder og illustrasjoner
Leservurdering1 Vurdering
5

Hold deg oppdatert med én e-post fra meg i måneden!

Jeg spammer ikke! Det kommer kun én e-post hver måned.

Hva mener du? Skriv en kommentar her:

Les mer her

0:00
0:00