Seoi-nage. Morote-seoi-nage. Ippon-seoi-nage

Oppdatert 27.03.2021.

Seoi-nage

Arne Midtlund

Som tittelen gir et visst inntrykk av handler denne boken om en judoteknikk. Seoi-nage er min favoritteknikk (tokui-waza), og det var med en viss spenning jeg kjøpte denne boken. Heldigvis ble jeg ikke skuffet.

Personlig liker jeg ikke teknikk-bøker. Jeg er såpass gammeldags at jeg aller helst vil lære teknikker av et annet menneske som ser meg og som jeg kan se. Likevel har jeg sansen for denne boken fordi den er meget grundig, og fordi den tar for seg historikken til kastet.
Velskrevet
Bilder
Judoverdi
Kultur og historie

Oppsummering

Dette er en bok du bør ha i bokhylla.

3.8
Avatar

Om Arne Midtlund

Jeg har trent judo siden 1983, og i 1989 fikk jeg 1. dan. Disse nettsidene har jeg lagd siden 1997. I 2021 startet jeg podcasten JudoMania. Jeg har jobbet som lærer på ungdomsskolen siden 1998, er lektor med opprykk og har grunnfag idrett, mellomfag nordisk og en mastergrad i multimedia og utdanningsteknologi.