JudoMania > > Seoi-nage. Morote-seoi-nage. Ippon-seoi-nage

Seoi-nage. Morote-seoi-nage. Ippon-seoi-nage

Sist oppdatert 01.05.2023.

Som tittelen gir et visst inntrykk av handler denne boken om én judoteknikk. Seoi-nage er min favoritteknikk (tokui-waza), og det var med en viss spenning jeg kjøpte denne boken. Heldigvis ble jeg ikke skuffet.

Personlig liker jeg ikke teknikk-bøker så godt. Jeg er såpass gammeldags at jeg aller helst vil lære teknikker av et annet menneske som ser meg – og som jeg kan se. Likevel har jeg sansen for denne boken fordi den er meget grundig, og, ikke minst, fordi den tar for seg historikken til kastet.

Seoi-nage. Morote-seoi-nage. Ippon-seoi-nage
Fakta
Forfatter: Hidetoshi Nakanishi
Antall sider: 128
Forlag: Ippon Books
Fakta og historikk
Kultur og filosofi
Teknikker
Bilder
Leservurdering2 Vurderinger
Positivt
Historikk
Grundig
Bilder
Negativt
4.3

Hold deg oppdatert med én e-post fra meg i måneden!

Jeg spammer ikke! Det kommer kun én e-post hver måned.

Hva mener du? Skriv en kommentar her:

Les mer her

0:00
0:00