Seoi-nage. Morote-seoi-nage. Ippon-seoi-nage

Sist oppdatert 27.03.2021.

Seoi-nage

Arne Midtlund

seoi nage
Som tittelen gir et visst inntrykk av handler denne boken om en judoteknikk. Seoi-nage er min favoritteknikk (tokui-waza), og det var med en viss spenning jeg kjøpte denne boken. Heldigvis ble jeg ikke skuffet.

Personlig liker jeg ikke teknikk-bøker. Jeg er såpass gammeldags at jeg aller helst vil lære teknikker av et annet menneske som ser meg og som jeg kan se. Likevel har jeg sansen for denne boken fordi den er meget grundig, og fordi den tar for seg historikken til kastet.
Velskrevet
Bilder
Judoverdi
Kultur og historie

Oppsummering

Dette er en bok du bør ha i bokhylla.

3.8

Om Arne Midtlund

Jeg har trent judo siden 1983, fikk 1. dan i 1989 og begynte å lage disse nettsidene i 1997. I 2021 startet jeg en podcasten JudoMania. Jeg har jobbet som lærer på ungdomsskolen siden 1998, er lektor med opprykk og har en mastergrad i multimedia og utdanningsteknologi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.