The Bruce Lee Story

Sist oppdatert 26.04.2023.

Det er kun noen ytterst få av oss som kan være på reise gjennom livet uten å oppleve at familie eller nære venner faller bort. Å forholde seg til døden er ikke enkelt, for å si det mildt, og de følelsesmessige arrene kan vare i årevis.

Linda Lee

Vi kjenner historien til Bruce Lee, og uansett hva vi mener om hans skuespillertalent og hans ferdigheter i kampformer, kan vi sikkert være enige om at han var en enestående og mystisk, nesten mytisk, person.

I denne boken forteller Linda Lee historien om sin ektemann og far til dere to barn Brandon og Shannon. Selv om det meste er kjent fra før, så synes jeg det er noe helt spesielt med å få det fortalt av enken etter Bruce Lee. Det blir nært.

Mange bilder fra det private arkivet gjør denne boken levende og interessant. Anbefales!

The Bruce Lee Story
Fakta
Forfatter: Linda Lee
Forlag: Ohara Publications Inc
Fakta og historikk
Kultur og filosofi
Bilder
Leservurdering1 Vurdering
4.2

Hold deg oppdatert med én e-post fra meg i måneden!

Jeg spammer ikke! Det kommer kun én e-post hver måned.

Hva mener du? Skriv en kommentar her:

3 kommentarer
  • Vil du trene med elev av Bruce Lee? Merk det av på kalenderen, Richard Bustillo kommer tilbake til Kristiansand til neste år (2008). Da har du over 1 år å planlegge på. Sist han var her var det over 100 deltakere fra hele landet, alt fra nybegynnere til garvede gamlinger fra alle stilarter og grener.

    Treningene er knallbra og han er veldig flink til å svare på evt spørsmål som vi hadde om Bruce lee og treningsmetodene hans. Kommer med invitasjon snart.

Les mer her

0:00
0:00