JudoMania > > Aggressive kampforberedelser

Aggressive kampforberedelser

Mange idrettsutøvere har bestemte ritualer de gjennomfører før konkurranser. Den tyske judoutøveren Martyna Trajdos (født 5. april 1989) er ikke noe unntak.

Martyna Trajdos har flere flotte resultater fra internasjonale konkurranser. Hun vant Grand Slam i Ekaterinburg i 2017. Hun vant EM-bronse i 2018 i Tel Aviv. Trajdos tok 29 verdenscupmedaljer. Hun har vært på pallen i mange internasjonale mesterskap helt siden hun slo gjennom i Tyskland som junior i 2008. Trajdos la offisielt opp som internasjonal konkurranseutøver i 2022.

Martyną Trajdos (hvit) møtte Mariana Silva (blå) i 16-delsfinalen under OL i Rio, 2016. Silva vant kampen.

Martina Trajdos har vært blant de 7 beste i fem VM. Ikke minst har Trajdos bronse i VM i Tokyo i 2019. Året etter, under OL i Tokyo 2020, vakte kampforberedelsene til Martyna Trajdos mer oppmerksomhet enn selve resultatet (hun tapte i de innledende rundene). Bare se på videoen nedenfor, så skjønner du hvorfor.

Martyną Trajdos’ kampforberedelser innholder noen tøffe tak.

I etterkant av at denne videoen nærmest gikk viralt, måtte Trajdos forsvare treneren sin, Claudio Pusa. Hun sa at dette var noe hun selv ønsket, og at det var slik hun pleide å gire seg opp til kamp. Uansett, kan vi sikkert være enige om at det ser ganske brutalt ut på film.

Martyną Trajdos tapte forøvrig kampen mot Szofi Ozbas, og dermed var hun ute av kampen om en individuell medalje under OL i Tokyo 2020. Heldigvis for Trajdos var hun også med i lagkonkurransen, og der vant Tyskland bronsjemedalje.

Kilder

Bilder

Hold deg oppdatert med én e-post fra meg i måneden!

Jeg spammer ikke! Det kommer kun én e-post hver måned.

Hva mener du? Skriv en kommentar her:

Les mer her

0:00
0:00