JudoMania > Artikkel > Brette en judodrakt

Brette en judodrakt

Det finnes mange måter å brette en judodrakt på, og mange av oss stapper den kanskje bare ned i bagen uten å brette den i det hele tatt. Det finnes likevel en offisiell Kodokan-måte å brette judodrakta på. Den kan man se illustrert i boka Kodokan Judo, skrevet av Jigoro Kano.

Slik bretter du judodrakta

Hvorfor brette drakta?

Det kan kanskje virke unødvendig å brette judodrakta, men det er flere som synes dette er en viktig detalj som kan si noe om hvilken holdning man har til det å trene kampsport. Kanskje det er å overdrive betydningen noe, men det er i alle fall en ganske praktisk måte å organisere judodrakta på.

Personlig bretter jeg den alltid på denne måte før jeg legger den i skapet, men jeg skal ærlig innrømme at jeg sjelden bretter drakta pent etter trening. (Da er jeg gjerne altfor sliten til å tenke på sånt.)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Les mer her

Støtt JudoMania!Gi et lite bidrag til JudoMania (egentlig meg, da)

Du kan støtte med alt fra 30 kr i måneden og oppover. Kanskje jeg får nok penger til å betale for utgiftene jeg har når det gjelder nettside og podcast? Det hadde vært kult! (Og du kan når som helst stoppe betalingen.)