Lucy Liu

Home / Kjente judoka / Lucy Liu

Lucy Liu er en skuespiller som, i vår sammenheng, kanskje er mest kjent for sin rolle i Kill Bill-filmene. Her spiller hun én av hovedutfordrerne til Uma Thurmans rollefigur. Det virkelige gjennombruddet hennes kom i tv-serien Ally McBeal. Der spilte hun Ling Woo (hvis viktigste egenskaper var hennes ekstremt dårlige og ondskapsfulle oppførsel) i årene 1998-2002.

Lucy Liu har også spilt i filmer som Charlie’s Angels og Chicago. Dessuten har hun hatt stemmen til en av figurene i Kung Fu Panda.

Liu er nøye med både trening og kosthold. Hun uttaler selv at hun trener 30-40 minutter hver dag, og blant alle treningsformene hun benytter finner vi judo og taekwondo. Det er ikke mulig å finne noe informasjon om ferdighetsnivået hennes i judo.

Related Posts