Nyttårsforsetter

Home / Internett / Nyttårsforsetter

Dette året skal jeg trene oftere enn i fjor. Det blir ikke særlig vanskelig, tror jeg. 2012 var preget av jobb, jobb, jobb. Hardt å være norsklærer, altså. Men som den optimisten jeg er, så satser jeg mer trening og mer judo i 2013!

Judosidene mine ble overlatt litt til seg selv i fjor, men å år har jeg planer om litt hyppigere oppdateringer (og litt mer treningsrelaterte artikler). I løpet av 2012 skrev jeg kun 10 nye saker, og selv om jeg brukte ganske mye tid på å oppdatere gamle saker, så er ikke det så imponerende egentlig. Målet for 2013 bør vel være å legge ut en ny sak omtrent annenhver uke.

Tilsammen finner du 415 ulike artikler på JudoMania, men det er nok av temaer og teknikker og treningsformer som ennå ikke er omtalt. Sidene mine har omtrent 100 treff hver dag. Det er ikke så mye å skryte av, men tallet har holdt seg stabilt på det nivået de siste 15 årene.

Topp 5

Her er en liste med de fem mest leste sakene på JudoMania i løpet av 2012:

[list type=”check”] [/list]

 

Related Posts