Judoklubber på Facebook

Home / Internett / Judoklubber på Facebook

Facebook er en bra informasjonskanal, ikke bare for mine judosider, men også for judoklubber og judoforbund. En god del norske judoklubber har opprettet, enten grupper eller sider på Facebook. Det finnes selvsagt fordeler og ulemper med begge løsninger. En gruppe på Facebook kan være skjult for dem som ikke er medlemmer, mens en side på Facebook er åpen for alle (nesten som en vanlig nettside). NRKbeta skriver mer om forskjellene på de ulike løsningene man kan velge.

Disse judoklubbene er på Facebook

Savner du klubben din på denne listen? Tips meg i feltet nedenfor, så oppdaterer jeg listen. Det er et par klubber som har registrert seg under et litt annet navn på Facebook enn på NJFs klubboversikt. Det kan forklare noen av manglene. Men smått om senn blir listen stadig mer korrekt.

Related Posts