Støtt hjelpearbeidet i Japan

Home / Internett / Støtt hjelpearbeidet i Japan

Japan er rammet at en voldsom og ufattelig stor naturkatastrofe. Mange tusen mennesker er døde, hele byer er utslettet og lidelsene er ubeskrivelige. Jeg vil gjerne at vi som driver med judo skal vise at vi støtter det japanske folket den forferdelig vanskelige situasjonen de er i.

Det er flere måter å støtte ofrene på. Jeg har valgt å gi min støtte gjennom Redd Barna og Røde Kors.

På Røde Kors sine nettsider har jeg opprettet en egen liten innsamlingsaksjon. Det hadde vært ekstra fint om vi kunne bidratt til på vegne av judofolk i Norge. Betalingen skjer via det danske Røde Kors, men pengene går uavkortet til det norske Røde Kors og deres hjelpearbeid i Japan.

Hvis du vil gi direkte til Røde Kors via din iTunes-konto, kan du gjøre det her.

Related Posts