KodokanPro

Home / Tips / KodokanPro

KodokanPro er en app som gir deg en videosnutt av de aller fleste grunnleggende teknikkene i judo. Teknikkene vises fra høyre i en helt standard utførelse. Videoene kan sikkert være til god hjelp for utøvere som trenger enkle instruksjoner uten at det er en judotrener i nærheten. I utgangspunktet er jeg skeptisk til å lære judo ved hjelp av bøker og/eller video, men jeg skjønner at det kan være et greit tilskudd i enkelte situasjoner.

Det er verdt å merke seg at programmet ikke er gratis, selv om det i utgangspunktet gir inntrykk av å være det. Etter at du har sett gjennom noen få videosnutter må du kjøpe programmet hvis du ønsker å bruke det mer. KodokanPro koster 35 kroner. Jeg villle ikke anbefalt noen å kjøpe denne iPhone-appen fordi jeg synes prisen er altfor høy i forhold til hva man får igjen for pengene, men sjekk selv (link til iTunes Store).

I tillegg til videosnuttene får du en helt grei ordliste med engelske oversettelser av mange japanske ord og uttrykk. Flere av disse ordene er nok for svært spesielt interesserte, og du vil sannsynligvis bare få bruk for en brøkdel av begrepene i en vanlig dojo.

Related Posts