Grasrotandelen

Home / Tips / Grasrotandelen

Fra 1. mars 2009 har Norsk Tipping hatt en ordning som gjør at du kan velge hvem som skal motta inntil 5 % av beløpet du spiller for. Jeg oppfordrer deg til å støtte din judoklubb. (Hvis du ikke er medlem i en judoklubb oppfordrer jeg deg selvsagt til å støtte oss i NJJK.)

Fra og med mars 2009 har man blitt gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen møter deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen.

Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

Hvis du vil støtte NJJK, sender du følgende sms til 2020 (gratis): GRASROTANDELEN 983245536

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no.

Related Posts