iPhone judo

Home / Tips / iPhone judo

judoapp-ikonHvis du har iPhone, så kan du bruke et program lagd av Frederic Bayle som rett og slett heter Judo. Programmet hjelper deg å holde oversikt over kamptid, osaekomitid og poeng.

Programmet er meget enkelt og elegant, og det føles som et godt og gjennomarbeidet iPhone-program. Jeg synes funksjonene som er tatt med fungerer meget godt. Bildene nedenfor viser litt at det du kan forvente deg av programmet.

Det jeg savner er en form for database der man kan ta vare på resultatene fra hver kamp. Det er heller ingen funksjon der man kan se raskeste ippon. Jeg synes det hadde vært artig om man kunne lagt inn navn i et skjema, fått opp hvilke kamper som skulle gå, rekvalifiseringer og lignende.

Jeg har også litt problemer med å se den praktisk nytten med programmet i sin nåværende form. Hvis funksjonene jeg nevnte i stad føyes til, så vil kanskje programmet kunne brukes av lagledere og trenere. Men siden Judo er gratis, så vil jeg anbefale dere å prøve det. Kom gjerne med synspunkter i kommentarfeltet.

Related Posts
JMO på Instagram