Ju-No-Kata

I 1973 skrev Keiko Fukuda boka Born for the mat og i 2002 kom den ut i revidert utgave under navnet Ju-No-Kata. Som navnet antyder fokuserer denne boken enda mer på kata og den tar høyde for de endringene i Ju no kata som kom på midten av 1990-tallet.

Keiko Fukuda er en legende i judoverdenen. Hun er kanskje den judoka som kan aller mest om Ju no kata, og tipsene i denne boken er av uvurderlig verdi.

Omtrent 140 sider i boken er fullstendig viet Ju no kata, men de resterende 30 sidene inneholder litt biografisk informasjon om Keiko Fukuda. Ju-No-Kata inneholder mange bilder som bidrar til å gjøre teknikkene lettere å forstå.

Layout og design er svært tradisjonelt, og kanskje til og med litt kjedelig?

Judoteknikk
Historikk
Bildekvalitet
Originalitet

Forfatter: Keiko Fukuda
Antall sider: 176
Forlag: North Atlantic Books
ISBN: 1-55643-504-5

Denne boken BØR du ha i bokhylla.

Related Posts