Buk- og ryggtrening

Home / Samfunn og kultur / Litteratur / Buk- og ryggtrening

brt

Jo råere idrett du driver med, jo bedre stabilitet og kontroll trenger du.

Buk- og ryggtrening er en bok som er utgitt av Gyldendal undervisning i samarbeid med Olympiatoppen. Forfatterne av boka er spesialister innenfor basistrening, trening av teknikk og koordinasjon, bevegelsesanalyse, stabilitetstrening og styrketrening. Det skulle borge for en viss kvalitet på innholdet.

Innholdet er inndelt i fire hoveddeleer: øvelser for bevisstgjøring, stabiliserende øvelser (ved hjelp av slynger som henger fra taket), øvelser på gulvet og øvelser med medisinball.

Buk- og ryggtrening har fine bilder og gode forklaringer på hvordan øvelsene skal utføres. Du får også forslag til variasjoner av øvelsene. Boka kan anbefales alle judoutøvere.

[rating:4]

Forfattere: Morten Bråten, Håvard Engell, Hilde Fredriksen og Mathias Lilleheim
Forlag: Gyldendal undervisning
ISBN: 978-82-05-35548-4

Related Posts
  • Hvordan er denne boken med tanke på øvelser?
    Ville jeg ha utbytte av den dersom en har en del forkunskaper om emnet? Eller er den mer eller mindre for nybegynnere? Uansett, det virker som en interresant bok. Og stabiliseringstrening og kjernemuskulatur er jo godt i vinden for tiden. Hvertfall på våre treninger. 🙂

  • Jeg vil tro du finner øvelser som du nesten ikke klarer å utføre (fordi de er så tunge) i denne boken. Bakerst finnes det 13 treningsforslag hvor 3-4 er såkalt “ekstreme” program.

    Ellers er denne boken lagd av folk på Olympiatoppen, så her er øvelsene hentet fra øverste hylle når det gjelder kvalitet. 😉