3 gode artikler

Home / Tips / 3 gode artikler

Noen ganger legger jeg ut noen ordentlig gode artikler på JudoMania Online – i alle fall synes jeg de er gode. 🙂

Judo som merkevare skrev jeg etter å ha kjøpt et blad som bare kom ut med et eller to nummer før det gikk konkurs, men tema i det første nummeret var ikoner – alt fra Elvis og Coca Cola til Jesus og kristne kors. Det fikk meg til å tenke på judo, og på hvordan man kan lage et ikon eller en logo som kan symbolisere judo.

Hvem gidder å trene judo? Det var mitt provoserende spørsmål etter å ha lest en del undersøkelser om hvilke idretter folk søker seg til. Jeg synes det var overraskende at judo sto oppført som en idrett med moderne verdier som appellerer spesielt til ungdom.

Spiseforstyrrelser er dessverre noe mange idrettsutøvere lider av. Kampsport som judo der man deles inn i vektklasser er spesielt utsatt.

Related Posts