Reklame fra gamle dager

Home / Humor / Reklame fra gamle dager

Mange av oss husker at tegneserier i gamle dager hadde annonser og småabsurde reklamer for ulike useriøse produkter som røntgenbriller og prompeputer. I tillegg hendte det at man kunne finne reklamer som hadde med kampformer og selvforsvar å gjøre.

På denne siden har Dan Kelly samlet mange slike annonsebilder og tekster fra 1950-tallet og opp til 1980-tallet.

1968yubiwazaSom dere ser er reklametekstene helt vanvittige i sine lovnader. Vinn over enhver motstander, knus murstein med hodet, bli usynlig, vinn over alle motstandere ved hjelp av én finger og så videre.

Ofte sauses det sammen en herlig røre av hypnose, japansk språk og såkalte hemmelige teknikker som man nå endelig og for første gang kan lære ved å kjøpe en eller annen bok, og aller helst den boka det reklameres for i annonsen.

Related Posts