Tao of Jeet Kune Do

Home / Samfunn og kultur / Litteratur / Tao of Jeet Kune Do
[frame src=”https://judomania.no/wp-content/uploads/tojkd.jpg” width=”300″ height=”400″ lightbox=”on” title=”Tao of Jeet Kune Do” align=”right” ]I Tao of Jeet Kune Do viser Bruce Lee oss noen teknikker og enkle treningsformer, men det som er aller mest interessant er de filosofiske betraktningene han gjør seg omkring det å trene kampformer fra Asia. Tao of Jeet Kune Do ble skrevet i løpet av en seksmåneders periode da Bruce Lee var skadet og måtte holde sengen.

Boken er full av setninger som kunne vært hentet fra en bok om religioner fra Sørøst-Asia. Jeg har lest boken mange ganger, og hver gang er det noe nytt å oppdage. Som inspirasjonskilde for deg som er opptatt av bakgrunnen for kampformer og det historiske grunnlaget er det mye å hente i “Tao of Jeet Kune Do”. Her finner du alle de kjente Bruce Lee-sitatene.

For deg som er ute etter å lære teknikker, er det nok ikke så mye å få ut av “Tao of Jeet Kune Do”. På den negative siden kan jeg også nevne at boken virker noe fragmentert og litt rotete oppbygd.

Forfatter: Bruce Lee
Forlag: Ohara Publications Inc.
ISBN: 0897500482

Related Posts