Martial Musings

Home / Samfunn og kultur / Litteratur / Martial Musings

Robert W. Smith er en av verdens fremste autoriteter i emnet kampformer fra Asia. Han har skrevet mer enn et dusin bøker om ulike sider ved de ulike kampformene fra Asia. Smith har trent, undervist og skrevet om kampformer i mer enn 50 år. Han startet i slutten av tenårene med boksing og bryting før han begynte med judo, og etter hvert fortsatte han med kampformer fra Kina. Han underviste mange studenter i området rundt Washington D.C. der han arbeidet som etterretningsoffiser for CIA.

Sett deg godt til rette i en god stol. Sørg for å ha det mest nødvendige av mat og drikke i nærheten, for du kommer til å bli sittende en god stund. Martial Musings er absolutt trollbindende! Anbefales på det sterkeste!

Forfatter: Robert W. Smith
Antall sider: 390
Forlag: Via Media
ISBN:1-893765-00-8

Related Posts
JMO på Instagram