Kodokan Judo

Home / Samfunn og kultur / Litteratur / Kodokan Judo

[frame src=”https://judomania.no/wp-content/uploads/kodokanjudobok.jpg” width=”203″ height=”280″ lightbox=”on” title=”Kodokan Judo av Jigoro Kano” align=”right” ]Kodokan Judo regnes av mange for å være den viktigste judoboken – aller mest på grunn av at store deler av den er skrevet av Jigoro Kano. Hvis du er ute etter dype og filosofiske betraktninger om judoens innerste vesen, blir du nok skuffet etter å ha lest Kodokan Judo. Dette er absolutt en bok du bør ha i ditt judobibliotek, men den gir på ingen måte et fullstendig inblikk i hva judo dreier seg om. Her er innholdet:

[list type=”arrow”]
  • Basic judo concepts
  • Techniques
  • Free practice
  • Forms
  • Health and first aid
[/list]

Kodokan Judo er best egnet som et oppslagsverk der du kan finne de aller fleste judoteknikkene og en kjapp gjennomgang av vanlige kata.

Forfatter: Jigoro Kano
Antall sider: 264
Forlag: Kodansha
ISBN: 0-87011-681-9

Related Posts