Three Budo Masters

Home / Samfunn og kultur / Litteratur / Three Budo Masters

Three Budo Masters er verdt litt hylleplass rett og slett fordi den inneholder spennende informasjon om Jigoro Kano. I tillegg kan du lese om Gichin Funakoshi (grunnlegeren av karate) og Morihei Ueshiba (grunnleggeren av aikido).

Boken er lettlest og informativ – selv om den på ingen måte går i dybden. Her finner du flere interessante opplysninger som viser likheter og ulikheter mellom tre av de aller mest kjente kampkunstnerne verden har sett. Og som vanlig blir de tre mesterne framstilt som noe i nærheten av superhelter. Boken inneholder noen få bilder.

Judoteknikk
Historikk
Bildekvalitet
Originalitet

The Three Budo Masters Compared
Forfatter: John Stevens
Antall sider: 144
Forlag: Kodansha
ISBN: 4-7700-1852-5

Denne boken BØR du ha i bokhylla.

Related Posts
Lærevansker og motorikk