Meditasjon

Home / Humor / Meditasjon
Related Posts
  • Jeg likte denne filmen. Får en til å tenke.

    Dersom du ønsker å tenker mer så vil jeg anbefale deg en bok jeg holder på med nå. «Om og Zen» av Anthoni T. Backe. Den har undertittelen «Eventyr for voksne», om jeg kommer til å bli opplyst etter en gjennomlesning, men den også setter ting litt i perspektiv både på en litt humoristisk og dypsindig måte. Som zen-tekster ellers, sitter jeg tidvis igjen som et spørsmåltegn, men det gjør jo ikke noe. 🙂 Regner meg jeg får skrevet en post om denne på bloggen snart, men tenkte fullføre den først.

  • Takk for tipset:)

ishot-0901131

Ikke gå glipp av noe!

Hold deg oppdatert med et par epost i måneden

Din epostadresse vil ikke bli brukt til noe annet enn JMO nyhetsbrev. Æresord:)

Alt du trenger å vite om JUDO!

Meld deg på nyhetsbrevet, og hold deg oppdatert om judosaker som legges ut på disse sidene.

E-postadressen din vil kun bli brukt for å sende ut nyhetsbrev. Æresord! :-)

Meditasjon