Meditasjon

Home / Samfunn og kultur / Humor / Meditasjon

Arne Midtlund
Arne Midtlund
Jeg heter Arne Midtlund (f. 27.11.1971), og jeg har trent judo siden september 1983. I 1989 graderte jeg meg til 1. dan, og jeg var da blant de aller yngste i Norge med svart belte i judo. I løpet av de årene jeg har trent judo, har jeg fått mange nyttige erfaringer som jeg ønsker å dele med andre, blant annet gjennom disse sidene. Favoritteknikkene mine i judo er dropdown seoi nage og ko uchi gari. Jeg er helt klart mest glad i tachi waza. Jeg har stor erfaring som trener - både i klubb og krets. Utøverne jeg har vært trener for har vært alt fra nybegynnere til landslagsutøvere - både jenter og gutter, unge og gamle. Dessuten har jeg vært med på å arrangere flere selvforsvarskurs for barn, ungdom og kvinner. Jeg har deltatt i mange konkurranser - både som representant for klubb og krets, og jeg har vært utøver i rekrutteringsgruppen til landslaget i judo. De siste årene har jeg ikke deltatt i konkurranser, men jeg er fortsatt aktiv som trener både i judo og i andre kampformer. I tillegg arbeider jeg som lærer i kroppsøving i grunnskolen. For tiden er jeg medlem i NJJK. I løpet av de siste 30 årene har jeg tilegnet meg en del erfaringer og ganske god innsikt i flere kampformer. Jeg har blant annet trent shotokan karate, taekwondo, hapkido, aikido og jujutsu. Dessuten har jeg en del kunnskaper om jeet kune do, kendo, iaido og wing chun gung fu.
Related Posts
  • http://horangi.wordpress.com Horangi

    Jeg likte denne filmen. Får en til å tenke.

    Dersom du ønsker å tenker mer så vil jeg anbefale deg en bok jeg holder på med nå. «Om og Zen» av Anthoni T. Backe. Den har undertittelen «Eventyr for voksne», om jeg kommer til å bli opplyst etter en gjennomlesning, men den også setter ting litt i perspektiv både på en litt humoristisk og dypsindig måte. Som zen-tekster ellers, sitter jeg tidvis igjen som et spørsmåltegn, men det gjør jo ikke noe. :-) Regner meg jeg får skrevet en post om denne på bloggen snart, men tenkte fullføre den først.

  • http://judomania.no Arne Midtlund

    Takk for tipset:)