Høyhælte sko

Home / Humor / Høyhælte sko

Høyhælte skoJeg har alltid ment at det beste selvforsvar er å kunne løpe fort. Her ser vi noen som har tatt denne oppfordringen på alvor. Jeg kan også legge til at høyhælte sko kan brukes som slagvåpen (uten at jeg har prøvd det selv).

Related Posts
honor blackman

Ikke gå glipp av noe!

Hold deg oppdatert med et par epost i måneden

Din epostadresse vil ikke bli brukt til noe annet enn JMO nyhetsbrev. Æresord:)

Alt du trenger å vite om JUDO!

Meld deg på nyhetsbrevet, og hold deg oppdatert om judosaker som legges ut på disse sidene.

E-postadressen din vil kun bli brukt for å sende ut nyhetsbrev. Æresord! :-)

Høyhælte sko

Jeg har alltid ment at det beste selvforsvar er å kunne løpe fort. Her ser vi noen som har tatt denne oppfordringen på alvor. Jeg kan også legge til at høyhælte sko kan brukes som slagvåpen (uten at jeg har prøvd det selv).